Foto's

Terug naar fotogalerij

Extremadura, in Zuidwest - Spanje, is een van de meest authentieke gebieden van Spanje en een werkelijk schitterend gebied voor natuurliefhebbers, fotografen en mensen die gewoon willen ontspannen, zo ver weg van het massatoerisme. De regio Extremadura biedt een rustpunt die nog moeilijk te vinden in West Europa. De regio is uitgegroeid tot een toevluchtsoord voor een verscheidenheid aan vogels, die zeldzaam zijn geworden in de rest van Europa.

Het heuvelachtige landschap is groots en mysterieus. Hier vindt u nog een van de laatste grote steppe landschappen uit West-Europa, met een authentieke specifieke vogelpopulatie.

Grote delen van Extremadura, echter, zijn bebost met steeneiken en kurkeiken. Dit landschap heet men Dehesa.

Als u op zoek bent naar rust en authenticiteit, warmte, romantiek, natuur en kijken naar vogels en vooral als u het massatoerisme wenst te ontlopen, dan is 'Finca Las Abubillas " de ideale bestemming voor u. Als u eenmaal hier bent geweest zal de ervaring u nooit meer loslaten en u zal er telkens opnieuw naar willen terug keren. Extremadura staat ook bekend voor haar culinaire hoogstandjes zoals haar wijnen, haar olijven en de niet te versmaden Pata Negra ham. U reist niet naar Extremadura, u ervaart en beleeft het!

“Extremadura”

Labotija ©  Webpromo Utopia.

Streekgerechten uit Extremadura | Home | Over ons | Contact |  Links | Reizen

Share on Facebook Share on Twitter Share via e-mail Print

Tags:

extremadura, massatoerisme, natuur, kurkeiken, steeneiken, natuurliefhebbers,  olijven, pata negra ham, wijnen, zuidwest spanje, massatoerisme, olijfolie, rode wijn, witte wijn, spaanse wijn, pata negra hesp, culinaire hoogstandjes, la botija, streekgerechten uit spanje, varkensvlees, zwarte varkens, spaanse varkens

Links