Extremadura - Oase van vruchtbaarheid

Een van de meest vruchtbare streken van het met zon overgoten

Zuidwest-Spanje. Bekijk de foto’s over Extremadura en laat uw fantasie de vrije loop. U zal verstelt staan van de schoonheid van deze regio, die gekend is voor de olijven, de Pata negra ham en de wijnen...

Extremadura

Extremadura - De regio.

De beroemde zwarte varkens uit Extremadura leven in vrijheid. De Iberische varkens danken hun zwarte kleur door het eten van eikels. Door hun vrijheid  van bestaan staat het overheerlijke vlees garant voor een culinair hoogstandje en een gezonde delicatesse.

Zwarte Iberico varkens

De Pata Negra varkens.

In het met zonovergoten gebied van Extremadura en de vruchtbare grond wordt de zachte olijfolie als een van de beste ter wereld beschouwd. Je proeft er als het ware de zon. Bekijk de olijfvelden van Extremadura. De olijfolie wordt er nog artisanaal aangemaakt.

Olijfolie uit Zuidwest- Spanje

Olijfolie uit Extremadura.

De wijnstreek bij uitstek in Spanje is gelegen in Zuid-Spanje, namelijk in Extremadura. De bodem is er zeer vruchtbaar en de gezonde lucht en de zon zorgen voor een van de beste wijnen uit Europa. De meest voorkomende is de rode wijn al  is witte wijn zeker niet te versmaden!

Wijngaarden in Extremadura

Wijnen uit Extremadura.

Bekijken Bekijken Bekijken Bekijken

Bezoek onze winkel

OLIJFOLIE

PATA NEGRA HESP

ARTISANALE WIJNEN

Labotija ©  Webpromo Utopia.

Streekgerechten uit Extremadura | Home | Over ons | Contact |  Links | Reizen

Share on Facebook Share on Twitter Share via e-mail Print

Volledige hespen

Voorgesneden hesp

Rode wijnen

Witte wijnen

Eco Wijn Torivin

Extremadura Lees meer... “Fotogalerij Extremadura”

Tags:

extremadura, fotogalerij, pata negra, pata negra varkens, culinair, zuid spanje, delicatesse, olijfolie, olijfvelden, artisanale wijnen, vruchtbaar, wijnen, rode wijnen, witte wijnen, la botija, pata negra hesp, pata negra ham, varkensvlees, spaans varkensvlees, spanje, streekgerechten, streekgerechten uit spanje

Links